Callaway golfballen bedrukken


Callaway golfballen bedrukken

- Informatie & Speelbaarheid -

Callaway is natuurlijk één van de aller beste golfmerken in de wereld.
Zij produceren zeer hoogwaardige golfproducten en dat geldt natuurlijk ook voor de golfballen die zij maken.

De Callaway golfbal is de golfbal voor de Semi-Professional en Professional.
Eigenlijk voor iedereen die een lekker potje wil golfen kan zeer goed uit de voeten met de Callaway Golfballen.

Callaway golfballen helemaal leuk personaliseren, met bijvoorbeeld een foto en/of leuke tekst of een bedrijfslogo, kunnen wij met een zeer korte levertijd bedrukken!
Enkel bij zeer grote aantallen kan de levertijd iets uitlopen!

U kunt deze golfballen dus heel snel en heel simpel ontwerpen en laten bedrukken via onze super gave designer!
Makkelijker kan het niet!

Deze golfballen worden bedrukt en wel geleverd binnen 3 werkdagen!

Enkel bij grote hoeveelheden kan de levertijd maximaal 3 weken zijn.

De kwaliteit van deze golfballen is fenomenaal!

Super leuk en origineel om als golf cadeau te geven!

Hieronder staan de types die wij in huis hebben van Callaway!
Tevens vind u een stukje info over de golfballen


Callaway Warbird golfballen bedrukken

Callaway Warbird

Deze golfbal is voor de middel ervaren golfer.
De Callaway Warbird is een 2-piece golfbal. Met zijn grote en zachte elastische kern genereert deze bal een hoge balsnelheid voor maximale lengte.
De dunne buitenmantel verbetert het gevoel met behoud van balsnelheid en lengte vanaf de tee.
Met 332 HEX aerodynamische dimples verminderd de luchtweerstand (drag) voor extra lengte en een stabiele balvlucht.
De Callaway Warbird is een bal die ver vliegt en vooral een bal is die geschikt is voor golf(st)ers die lengte in hun slagen willen hebben.


Callaway SuperSoft golfballen bedrukken

Callaway SuperSoft

Callaway SuperSoft
Met deze golfballen creëer je meer afstand, waardoor het makkelijker wordt om de green te halen. De lage compressie zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Hij is speciaal gemaakt voor betere controle. Deze golfbal is ideaal voor de beginnende golfer welke dus nog een lage swing snelheid heeft.
De Callaway SuperSoft golfballen zijn door hun duurzaamheid de perfecte golfballen om meerdere rondjes mee te spelen.
Dankzij de vooruitstrevende technieken die bij deze ballen zijn toegepast vliegen ook deze ballen van Callaway ongekend ver.
Deze SuperSoft golfballen bevatten daarnaast de fijnste combinatie tussen gevoel en spin van een 2-piece golfbal. Callaway heeft de SuperSoft met een uniek HEX patroon ontworpen om de luchtweerstand te verminderen bij hoge snelheden en de lift te verhogen bij lage snelheden. De golfbal geeft een lange, stabiele en penetrerende balvlucht die zijn lijn in de wind houdt. En dat betekent meer afstand. Afgestemd op uw swing snelheid, zult u de nieuwe SuperSoft golfbal als zeer nauwkeurig en responsief ervaren.


Callaway Solaire golfballen bedrukken

Callaway Solaire

Deze golfbal is voor de middel getrainde golfer welke door veel training al een hogere swingsnelheid heeft gekregen. De Callaway Solaire golfballen zijn iets zachter dan de Callaway SuperSoft.
Deze bal geeft veel backspin en ligt dan ook heel snel stil bij het chippen en het slaan van approaches. Callaway Solaire golfballen de nieuwe buitenlaag is ontworpen voor het simpele feit om u een game-changing bal te geven. De bal biedt de beste aerodynamische prestaties voor golfers met swingsnelheden boven de 124 km/u.
Nieuwe Callaway Solaire is een tweedelige zachte golfbal met lage compressie. Hij is ook voorzien HEX Aerodynamische dimples welke de luchtweerstand (drag) verminderen voor extra lengte en stabiele balvlucht.


Callaway Chrome Soft golfballen bedrukken

Callaway Chrome Soft

Deze golfbal is voor de ervaren golfer. De Chrome Soft is een tour bal met extreem lage compressie, die toch ver vliegt. Volgens Callaway de ideale mix van gevoel en afstand.
Door de zeer lage compressie van 65, een technologie die ook bij de Supersoft ballen van Callaway wordt gebruikt, voelt de Chrome Soft met de ijzers en rond de green heel erg zacht.
Bij hogere swingsnelheden wordt er wel minder energie van het clubblad op de bal overgedragen, waardoor je normaal gesproken lengte inlevert, maar de ontwerpers hebben dit weten te compenseren door de spin zeer laag te houden.
Lage spin resulteert in veel afstand, maar een bal moet wel voldoende omwentelingen per minuut hebben om in de lucht te blijven. Hier komen de van Callaway bekende zeshoekige dimples in het spel. Zij geven de bal voldoende stijgend vermogen en verminderen de luchtweerstand.
Om de SoftFast Core zit een cover van Urethaan, die zacht en heel consistent is.
Callaway geeft aan dat dit hun beste urethaan golfbal is die zij ooit hebben gemaakt. De Callaway Chrome Soft kan zich meten met alle 'zachte' golfballen in het topsegment.
Deze golfballen geven heel veel spin, maar u slaat hier toch ver mee.


Bekijk ook de info van de andere golfballen die wij leveren:

Merkloos
Pinnacle
Titleist

Wanneer u nog steeds niet kunt kiezen kunt u CONTACT met ons opnemen voor verdere vragen!