Over ons

Golfbaldrukkerij.nl is onderdeel van Wish Your Print


Ons doel

Het doel van Wish Your Print is om zo flexibel mogelijk te zijn. Wij hebben in 2009 al vaarwel gezegd tegen de ouderwetse en starre drukkerij regeltjes. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dit betekent dat u met bijna al uw bestanden wel terecht kunt bij ons!

Om de snelheid en flexibiliteit zo hoog mogelijk te houden kunt u zelfs uw product helemaal online ontwerpen. Wilt u uw tekst of foto groter, kleiner, meer naar links, meer naar rechts of zelfs in een ander lettertype of kleur? GEEN PROBLEEM want wat u wenst kunt u gewoon laten bedrukken.

Zoals u het product op uw beeldscherm ziet, zo gaat Wish Your Print het dan ook bedrukken! U bent dus volledig in controle. Als het u om wat voor reden dan ook niet lukt uw ontwerp online te maken kunt u ons altijd mailen of bellen, wij helpen u dan graag verder.

Klik HIER om alle mogelijke manieren te vinden hoe u contact met ons op kunt nemen!

Ons verhaal

Golfbaldrukkerij.nl is een dochteronderneming van Wish Your Print.
Wish Your Print is ontstaan door een creatief koppel welke graag leuke, persoonlijke cadeau's en unieke relatie geschenken maakt. Het doel is om dit zo flexibel mogelijk te doen. Weg dus met de ouderwetse drukkerij regeltjes! U bepaalt dus hoe wij het moeten bedrukken, zowel in aantal als in het uiterlijk.

Al vanaf 2009 zijn wij begonnen met onze zeer flexibele drukkerij! Wij willen graag anders zijn, innovatief zijn en voornamelijk flexibel zijn. Geen vaste staffels, geen instelkosten, geen kosten per kleur, dus u kunt altijd uw creativiteit de vrije loop laten bij ons.

Wij zijn continu aan het zoeken naar nieuwe producten om te bedrukken. Zelfs als wij het door u gewenste product niet standaard aanbieden kan het mogelijk zijn dat wij het wel kunnen realiseren. Vraag het ons! U hoeft dus enkel uw bedrukking te wensen en wij gaan proberen uw wens uit te laten komen!